Na stronie używamy plików cookie do gromadzenia anonimowych informacji o ruchu dla niektórych funkcji strony i do ukierunkowanych reklam. Jeśli ich nie włączysz, możesz je ustawić tak, aby blokowały / usuwały je w przeglądarce komputera w dowolnym momencie.
Pyszne, miękkie kęsy i przyjemny aromat charakterystyczny dla pieczonego mięsa.
Królik włoski, będący głównym źródłem białka zwierzęcego, jest pyszny, ma wysoką wartość odżywczą i jest lekkostrawny.
Olej z łososia jest bogaty w kwasy tłuszczowe omega-3, dzięki czemu korzystnie wpływa na sierść i połysk skóry.
Przepis powstał bez użycia zbóż.
Składniki:
Mięso i jego pochodne (świeże włoskie mięso królicze 35% i mięso wieprzowe 10%), oleje i tłuszcze (olej z łososia), warzywa (ziemniaki), składniki mineralne, białko mleka w proszku.
Skład analityczny:
Białko surowe 9,7%, Włókno surowe 0,5%, Oleje i tłuszcze 3,8%, Popiół surowy 2,5%, Wilgotność 80%.
Wartość odżywcza (/kg):
Witamina D3: 180 j.m., witamina E: 40 mg, żelazo: 13 mg, jod: 1,6 mg, miedź: 3,4 mg, mangan: 8,5 mg, cynk: 42 mg, selen: 0,04 mg. Dodatki technologiczne: zagęstniki i emulgatory.
Dawkowanie:
Zalecaną porcję dzienną podaną w tabeli można podzielić na 2 posiłki. Możesz dostosować ilość w zależności od wielkości zwierzęcia, jego aktywności i stylu życia. Zawsze zapewniaj świeżą i czystą wodę pitną. Po otwarciu przechowywać w lodówce.